cremes i sopes · entrants · General · Receptes salades · verdures

Crema de carabassa i mango

Crema de carabassa i mango

Algú pensarà que tenc fixació amb la carabassa, tan present en aquesta pàgina. I només és que enguany han sortit enormes a l’hort del meu pare i em neg a què es tudin. L’altre dia vaig publicar una manera fàcil de conservar-les, un paté. Avui us oferesc una crema fresca, sana i senzilla que m’ha agradat moltíssim. La volia fer amb taronja però tenia un mango començat i he pensat que no podia sortir mai dolenta. No m’he equivocat. És una sopa que es pot menjar tant freda com calenta. Animau-vos, no us deixarà indiferents. Amb aquestes quantitats n’hi ha per a 2 persones. Només una advertència, s’ha de fer i menjar perquè amb el pas dels dies s’oxida i el color canvia molt.

Crema de carabassa i mango1

Ingredients

200 gr mango pelat i sense pinyol
200 gr carabassa sense pell
100 ml aigua freda
3 fulles de sàlvia
pebre bo, sal, oli

Tallarem la carabassa a daus. L’embolicarem amb paper d’alumini amb les fulles de sàlvia, sal, pebre bo i una raig petit d’oli. La courem al forn a 180ºC durant 30 minuts.

En el tassó del túrmix capolarem el mango a trossos, la carabassa i l’aigua fins que tenguem una crema fina. Salpebrarem i ajustarem d’aigua segons l’espessor desitjada. Si teniu thermomix us servirà per a eliminar el filaments que deixa anar el mango i quedarà una crema més fina. Només l’heu de posar 10-15 segons a velocitat 5 i progressivament pujar-la a 10 i ja estarà. Si voleu evitar oxidacions, afegiu-hi unes gotes de llimona.

Crema de carabassa i mango2

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s