General

Canvis importants

Després d’aconseguir publicar de manera regular durant unes setmanes m’he vist obligada a aturar per alguns fets importants que han tengut lloc en la meva vida.

Siset

Des d’aquest dilluns som la cuinera del bar Siset, un local situat al centre de Palma que aposta per oferir uns menús fets amb producte de temporada, de la terra i a preus assequibles per a la butxaca del consumidor. Em sent molt contenta per la confiança que han dipositat en mi els propietaris del bar i per la llibertat que m’han donat a l’hora de dissenyar els plats que es serviran. La meva tasca consistirà en elaborar plats del dia així com postres i brioixeria casolana per acompanyar els menús i els berenars. Aprofit aquesta pàgina per convidar-vos a venir. Ens trobareu al c/Concepció, 5, davant el que era el Centre Cultural de Sa Nostra, ara seu temporal del Museu de Mallorca.

Una altra de les novetats que m’ha mantingut ocupada és la redacció de 12 receptes, una per mes, per al calendari que la Revista Sa Plaça edita anualment. Ja fa un temps que col·labor amb ells, publicant una recepta a cada número. Aquesta vegada ha estat més especial perquè cada una d’elles té com a protagonista una varietat local de les Illes que he triat depenent de la temporada. Per aquest motiu vull donar les gràcies a l’Associació de Varietats Locals pel seu assessorament i bona tasca en la defensa dels nostres productes.

Sa Plaça

Aniré publicant aquestes receptes aquí, així com moltes altres que aniré fent. El poc temps que em quedi, el vull dedicar al blog, no penseu que me n’oblidi. Demà mateix comptareu amb una d’elles, molt especial per a mi.

Gràcies, com no, a totes les persones que visitau aquest blog o que hi estau subscrits. Cada visita vostra és una paraula de coratge que em fa seguir endavant.

14 thoughts on “Canvis importants

  1. Enhorabona Caterina,
    me n’alegro molt, segur que ofereixes unes receptes boníssimes igual que les que ens mostres en aquest blog. Quina llàstima que al ser de la península, ara per ara, no pugui venir al Bar Siset a provar les teves receptes, Ara no dubtis que si tinc l’oportunitat de fer una escapada a Palma, tens la meva visita assegurada.
    Una abraçada.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s