General · postres · receptes dolces

Cake pops

Cake-pops

Pot semblar una paradoxa però quan més cuin és quan manco temps puc dedicar al blog. Avui, que estren nova imatge, em semblava que no ho havia de fer sense publicar una recepta. La darrera setmana he anat tan atrafegada entre feina i classe que no hi ha hagut manera de posar-me a fotografiar els plats que he cuinat. Per a paliar-ho, aquí teniu un post amb els cake pops que vaig fer amb els retalls de la tarta d’aniversari del meu fillol petit.

Aquestes llepolies són ideals per aprofitar els bocins de coca que ens sobren però si vos agraden i voleu aprofundir en el tema, trobareu unes maquinetes elèctriques semblants a una sandwitxera i que són aposta per fer les formes rodones. No he posat quantitats, tanmateix ho vaig fer a ull i serà només indicatiu. Són molt senzilles de fer, ja ho veureu.

cake-pop5

Ingredients

Bocins de coca
Crema de xocolata tipus nutella
Cobertura de xocolata
Confitets o fruits secs picats per decorar
Pals de piruleta

En un bol mesclarem la coca ratllada o picada amb la picadora amb una mica de la crema de xocolata, només la suficient per a què lligui. Alerta a no passar-vos o no vos quedarà compacta. Ho mesclarem bé i farem bolles amb les mans. Fondrem una mica de xocolata de cobertura i hi banyarem la punta de les piruletes. Les clavarem a les bolles i les deixarem reposant a la gelera un temps, per a què agafi consistència.

Fondrem la resta de xocolata de cobertura i quan estigui atemperada hi banyarem les piruletes. Les arrebossarem amb els confitets i deixarem que es sequin. I ja està!

cake-pop4

Nota: aquestes que veis aquí estan fetes amb els retalls que em sortiren per anivellar el pastís. I en lloc de crema de xocolata vaig emprar la cobertura que el cobria i que em va sobrar per lligar les miques. No podem tirar res… els meus nebots varen fer més cas de les piruletes que de la tarta!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s