General

Taulaposada va sortir a “Uep! com anam?” d’IB3. Vàrem fer un frit de mè i les galletes de tondre.

Dijous 9 de maig vaig sortir al programa “Uep! om anam? d’IB3, a la secció Es Rebost. Amb l’ajuda de na Deborah vaig fer un frit de mè i les galletes de tondre, galletes que trobareu en aquest mateix blog.

uep_com anam

La recepta de frit de mè és la que feia la meva padrina paterna, que tenia un cafè i del que es deia que era el millor del seu temps. A casa sempre l’hem fet així i el vos recoman de bon de veres.

Si voleu veure el programa ho podeu fer a IB3 “A la carta” o clicant sobre el següent enllaç. En el capítol 104 em podreu veure, en els minuts 11’52, al  minut 47 i a 1:7:47, fent les dues receptes.

Taulaposada a “Uep! com anam?”

Des d’aquí vull expressar el meu agraïment a tot l’equip de la secció “El Rebost”, va ser una experiència inoblidable i un matí molt agradable en companyia de tots ells. Fins ben aviat i molta sort en futurs projectes!

5 thoughts on “Taulaposada va sortir a “Uep! com anam?” d’IB3. Vàrem fer un frit de mè i les galletes de tondre.

 1. Hola Caterina!!

  M’encanta tot el relacionat amb la cuina, i també amb les Illes Balears. Et vaig veure en el programa i em van agradar molt les receptes que vas fer, com les vas elaborar i explicar. Gràcies al programa he conegut el teu blog, que m’agrada molt. Estic contenta d’haver-te trobat.

  PD: Jo t’escric des de Lleida i és una llàstima que degut a les retallades no puguem veure IB3. I els que som fans del Uep!! Hem de mirar alguns els vídeos per internet i no és el mateix.

  M'agrada

  1. M. Alba, moltes gràcies pel teu comentari. M’alegra de veres que t’agradàs el programa i que de retruc hagis conegut el blog. És reconfortant per a mi que hi trobis receptes que t’interessin. La veritat és que és una llàstima que limitin les connexions entre les autonòmiques perquè enriqueix molt qualsevol tipus d’intercanvi. Jo vaig viure a Barcelona un bon grapat d’anys i m’agradava poder veure els programes que feien a casa, m’hi sentia més a prop. I mirar-ho per internet no és el mateix però encara ens consola una mica.

   Fins aviat i gràcies de nou.

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s