General

Corametes es posa en marxa. Coneix els nostres serveis a la web!

El post d’avui no és d’una recepta sinó d’un projecte de futur. Corametes és el nom de l’empresa que la meva cosina Malen i jo hem posat en marxa i en el qual ens oferim com a cuineres a domicili. Tot i que el temps són complicats estam molt animades i convençudes amb aquesta iniciativa amb la qual volem oferir un servei de qualitat en el món de la gastronomia a Mallorca.

Dia 18 de novembre ens estrenarem a la Fira de la Mel de Llubí on hi tendrem un estand. Podreu tastar les nostres  pastes dolces i salades, algunes fetes amb mel i tot a preus anti-crisi  Animau-vos a passar un diumenge agradable passejant pel poble i degustant els nostres productes. Ara només ens queda creuar els dits i esperar que el temps ens acompanyi!

Sabreu una mica més sobre nosaltres visitant la pàgina web http://corametes.com/ Si vos interessa la proposta us podeu posar en contacte a través del formulari de contacte de la mateixa web.

4 thoughts on “Corametes es posa en marxa. Coneix els nostres serveis a la web!

  1. Enhorabuena por vuestra iniciativa. Me parece estupenda. He vivido 9 años en Canarias y allí era algo bastante normal. Os deseo muchísima suerte. Seguro que os va a ir genial. Me alegro muchísimo. Es un proyecto que siempre me ha parecido estupendo. Mi mayor ánimo desde Madrid.

    M'agrada

    1. Gràcies Caterina, estam molt il·lusiondes. Et convidam a fer una volta per la fira de Llubí. Hi tendrem un estand on mostrarem alguns dels nostres productes. Fins aviat. Besades i gràcies de nou pels teus ànims.

      M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s