General

Corametes es posa en marxa. Coneix els nostres serveis a la web!

El post d’avui no és d’una recepta sinó d’un projecte de futur. Corametes és el nom de l’empresa que la meva cosina Malen i jo hem posat en marxa i en el qual ens oferim com a cuineres a domicili. Tot i que el temps són complicats estam molt animades i convençudes amb aquesta iniciativa amb la qual volem oferir un servei de qualitat en el món de la gastronomia a Mallorca.

Dia 18 de novembre ens estrenarem a la Fira de la Mel de Llubí on hi tendrem un estand. Podreu tastar les nostres  pastes dolces i salades, algunes fetes amb mel i tot a preus anti-crisi  Animau-vos a passar un diumenge agradable passejant pel poble i degustant els nostres productes. Ara només ens queda creuar els dits i esperar que el temps ens acompanyi!

Sabreu una mica més sobre nosaltres visitant la pàgina web http://corametes.com/ Si vos interessa la proposta us podeu posar en contacte a través del formulari de contacte de la mateixa web.

4 thoughts on “Corametes es posa en marxa. Coneix els nostres serveis a la web!

  1. Enhorabuena por vuestra iniciativa. Me parece estupenda. He vivido 9 años en Canarias y allí era algo bastante normal. Os deseo muchísima suerte. Seguro que os va a ir genial. Me alegro muchísimo. Es un proyecto que siempre me ha parecido estupendo. Mi mayor ánimo desde Madrid.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s