General · postres

Delícies de xocolata

delicies3

Amb aquesta recepta particip a Film & Food, un blog que té per objectiu fusionar el cinema i la gastronomia. En el repte d’avui es basaven en la pel·lícula “Charlie i la fàbrica de xocolata” i es demanava que els particpants fessin una recepta d’alguna cosa dolça, que es pogués menjar en porcions individuals com xocolatines, gominoles, xupa xups,… i jo he fet aquests bombonets molt senzills i ben dolcets que es poden fer de la forma i el tamany que es vulguin. Reconec que no he tengut massa temps i que una altra vegada m’ho curraré una mica més.Ingredients
200 gr xocolata per fondre
200 gr sucre glas
2 cullerades de nata líquida
cacau en pols

delicies1Fondrem 55 gr de xocolata amb les dues cullerades de nata en el microones o al bany maria. Ho mesclarem amb el sucre en pols i ho lligarem fins que tenguem una massa manejable. En una superfícies neta hi espolvorejarem una mica de cacau i hi estendrem la pasta amb un aprimador. Amb un motllo farem les formes que desitgem i tornarem a estendre la massa fins que l’acabem.

Deixarem que reposin sobre un motllo durant 12 hores o tot un dia per a què s’assequin. Un cop ho tenim a punt fondrem la xocolata restant i banyarem cada delícia en la xocolata. Deixarem que reposi per a què s’endureixin i ja les tendrem llestes.

6 thoughts on “Delícies de xocolata

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s