General

taulaposada en reconstrucció!!!

Estimats visitants de taulaposada, supòs que si heu fet alguna ullada per aquí en aquests mesos haureu notat que sembla estar a mitges, a més d’estar aturat. I és que abans de l’estiu vaig decidir passar el blog a wordpress per qüestions pràctiques. En aquest canvi he perdut les fotografies de totes les receptes que havia publicat fins ara i no hi ha hagut manera de recuperar-les. La única opció que em queda és tornar-les a penjar una a una, recepta per recepta. De moment hauré d’esperar que el portàtil on estan totes emmagatzemades torni del taller, on fa tres mesos que hi és per diverses causes. I és que quan la tecnologia falla ja estam empantanats!!!

Esper, en breu, poder restaurar el blog i donar-li cara i ulls. De moment només puc dir-vos que dilluns tornam amb un brownie deliciós.

Gràcies per les vostres visites.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s