galletes · General

Galetes de mantega amb flors de romaní

Vaig veure aquestes galletes amb flors d’espígol aquí i vaig pensar que era un bon moment per fer-les amb flors de romaní, ara que estan esplendorosos i amb aquest color lila tan atraient. Si no teniu romaní a casa segur que per fora vila o per la muntanya en trobareu. Les galletes són molt fines i les floretes deixen anar un gust suau i aromàtic que les fa especials. Si teniu espígol no el desaprofiteu i provau-les-hi també. A més, no duen ou i son una bona opció per a la gent que n’és al·lèrgica.

Ingredients

170 gr farina tamisada
110 gr mantega
50 gr sucre en pols
2 cullerades de flors de romaní

En un bol posam la farina amb el sucre, la mantega a temperatura ambient i les flors de romaní. Mesclam bé i feim un tub d’uns 4 cm de diàmetre que embolicarem amb paper film. El posam a la gelera durant 30 minuts com a mínim. Passat aquest temps encalentirem el forn a 160ºC. Tallarem el tub en galletes d’1 cm. Les posarem en una palangana coberta amb paper vegetal o amb un silpat i les enfornarem uns 15 minuts o fins que vegem que les voreres estan daurades. En treure-les les deixarem refredar sobre una reixa i ja estaran a punt per menjar!

2 thoughts on “Galetes de mantega amb flors de romaní

  1. Guau!!! Quina bona pinta, i quina bona idea!!! L’altre dia vaig treure la pols a un llibre de receptes de galletes… i també en vaig fer!!! M’agrada molt la versió del romaní i l’espígol.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s