General

taulaposada a la web “Incaavui”

Dia 14 de gener em varen fer una entrevista a a la web Incaavui. Em va fer molta il·lusió i els ho vull agrair des d’aquí. Deix l’enllaç per si a algú li interessa i també per a què conegueu la pàgina.

 

2 thoughts on “taulaposada a la web “Incaavui”

  1. Caterina! Gràcies a aquest post he descobert el misteri, ets tu qui escrius a taulaposada…m’ho ensumava…mmmmhhh. Enhorabona, m’encanta el lloquet que t’has fet. A meam si al blog dius qui ets, que sempre fa gràcia saber qui hi ha darrera les coses. Fa molt bona pinta tot 🙂

    M'agrada

    1. Gràcies, la veritat és que no pretenia que la meva identitat fos un misteri. De fet, sempre hi ha un enllaç de les entrades noves al meu perfil de facebook. Gràcies pels teus comentaris, esper que t’agradin les receptes si les fas o les tastes. Fins aviat.

      M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s