General

Taulaposada ve a casa teva!

DipticTaulaParada®-1

Després d’un temps treballant per a altres he decidit que ja era el moment de canviar i fer una passa endavant. A partir d’ara em podreu trobar com a cuinera a domicili. Si voleu que algú cuini per a vosaltres sense moure-us de casa, o teniu un lloc pensat on celebrar un àpat, jo vénc al vostre domicili i us ho prepar tot: des del disseny del menú, el parament de la taula, la compra, el menjar i us deix la cuina talment com l’hauré trobada. I si necessitau un espai us puc aconsellar diversos llocs privats on podreu gaudir amb la vostra família i amics d’aquest moment especial que estau cercant.

Els meus menús s’adapten a dietes especials i al·lèrgies o intoleràncies, sempre emprant productes de qualitat, gairebé sempre ecològics, de proximitat i de temporada, comprats en tendes i productors locals per fer una cuina que ens alimenti per dins i per fora.

Si teniu ganes de conèixer els plats i la cuinera d’aquest blog en viu i en directe, us podeu posar en contacte amb mi a través del blog, animau-vos a tenir la taulaposada.

 

2 thoughts on “Taulaposada ve a casa teva!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s