General

Taulaposada/Corametes serà a la Clastra dels Encants d’Alaró

Clastra dels encants

Demà muntaré paradeta a la Clastra dels Encants d’Alaró. Us anim a venir i a gaudir d’un espai on hi trobareu productes de segona mà, vintage, creacions, cuina, artesania i cuina. Un ambient fantàstic que fa que aquesta fira sigui una cita imprescindible en el calendari de cada any.

A la paradeta de taulaposada/Corametes hi trobareu galettes, panades dolces, duquesses salades, pastissets de poma, barretes de xocolata i moltes altres delícies. Veniu amb la panxa buida i ja veureu quin gust passau!!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s