entrants · General · llegums

Hummus

Si voleu una recepta fàcil fàcil d’un entrant que vos treurà del pas en qualsevol moment, aquí teniu aquesta. La recepta original és amb tahine però és una mica amarga pel meu gust. Com que sempre hi ha iogurts a casa, em sembla més pràctic cuinar-lo així i m’agrada més.

Els bastonets que veis a la fotografia els vaig fer seguint la recepta dels Bucellatum o galletes de l’antiga Roma, que vaig publicar en una altra ocasió. També es pot acompanyar amb bastonets de pastanaga, api, pebre verd, cogombre… o també podeu posar l’hummus en una ensalada.

Ingredients
1 pot petit de cigrons (210gr aprox)
1/2 iogurt natural
1 cullereta de sèsam torrat
1/4 de llimona
pebre bord dolç
comí
pebre bo
sal
oli
1 all mitjancer

Colam els cigrons del suc de la conserva i els netejam bé amb aigua. En el pot del túrmix posam els cigrons, el iogurt, un bon raig d’oli, l’all tallat petit, el suc de la llimona i les espècies al gust. Picam ben fi i rectificam les espècies i la sal al nostre gust. Abans de servir, espolvorejam una mica de pebre bord per sobre, un poc de sèsam i un raig d’oli.

3 thoughts on “Hummus

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s