entrants · General · Receptes salades

Rotllet de cuixot salat, poma caramel·litzada i formatge blau.

rotllet de cuixot salat

L’entrada d’avui és la meva aportació al Concurs de receptes MossegadesUna iniciativa que comença aquest mes de febrer i a la qual em feia moltes ganes participar. Ara, com sempre, he anat ben justa de temps! la proposta de febrer era una barqueta o una tapa. He pensat aquestes torrades que són molt senzilles de fer i amb ingredients que fàcilment podem tenir a casa.

mossegades-febrer1

Ingredients per a 4 tapes:

1/2 poma

1 polsim canyella

2 cullerades aigua

2 culleretes sucre

4 talls de cuixot salat

4 talls de formatge blau

4 talls de barra de qualitat.

Reducció de vinagre balsàmic, oli verge

Encalentim el forn a 180ºC.

rotllet cuixot salat2

Tallam la poma en 8 trossos i els dauram la en una paella amb una mica d’oli. Afegim el sucre i la canyella. Mig minut després hi posam l’aigua i deixam que s’evapori. Si les pomes són toves les aturam, sinó les deixam i hi afegim una miqueta més d’aigua.

Estenem els talls de cuixot salat, hi posam una làmina de poma, una de formatge blau, una altre de poma i ho embolicam. Quan tenguem tots els rotllets fets els enfornarem 5 minuts però no massa més, ja que el sabor del cuixot s’accentuaria.

Mentrestant torrarem el pa.

 

Muntarem la tapa posant una mica d’oli verge sobre la torrada, el rotllet i un raig de reducció de balsàmic. I ja tendrem la nostra tapa a punt. Fàcil, no és cert?

 

10 thoughts on “Rotllet de cuixot salat, poma caramel·litzada i formatge blau.

  1. Que rico y que sencillo a la vez. Me encanta la mezcla de sabores, la mezcla de texturas que tienen que hacer de cada bocado un disfrute total, manzana caramelizada, queso y jamón…Ummmm Bss. Ahhh y gracias por el traductor. Mucho mejor. Muxus.

    Virginia “sweet and sour”

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s