postres · receptes dolces

Magdalenes de coco i plàtan

magdalenes-coco1

En temps de vacances ve molt de gust entretenir-se a la cuina i ara que els més petits ronden per casa i poden menjar sense presses, val la pena fer alguna cosa. I aixecar-se al matí i berenar de les nostres pròpies magdalenes no té preu. La recepta d’avui és molt fàcil de fer i com que els plàtans maduren molt aviat amb la calor, és una bona manera d’aprofitar-los. Si no vos agrada el coco no n’hi poseu i ja està.

La recepta d’aquestes magdalenes, en realitat, està pensada per fer un pa de pessic així que si posau la massa en un motllo de púding només heu de vigilar que hi estigui més temps, una hora més o manco.

La nata agre la podreu trobar com a nata fresca en el Mercadona, a prop de les mantegues.

Ingredients
100 ml oli de girassol
250 gr farina
1 1/12 cullereta llevat pols
200 gr sucre glas
50 gr coco ratllat
2 ous
2 plàtans madurs xafats
125 ml nata agre
1 cullereta extracte de vainilla

Encalentim el forn a 180ºC. Tamisarem la farina i la llevadura en un bol. Afegirem el sucre i el coco.

En un altre bol batrem els ous amb l’oli, el plàtan la nata i l’extracte de vainilla. Incorporarem els ingredients secs i ho mesclarem fin a aobtenir una pasta homogènia.

Omplirem els motllos de magdalenes fins a 1/3 de la seva capacitat i ho posarem al forn durant uns 15-20 minuts o fins que vegem que les magdalenes són cuites per dins. Les traurem i les deixarem refredar sobre una reixa.

3 thoughts on “Magdalenes de coco i plàtan

Deixa un comentari